PLAY! ; PLAY! Zine

Otkrivena cena loot kutija i prvi DLC sadržaj za Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2 izlazi 17. novembra, pa je kompanija Electronic Arts već otkrila cenu loot kutija kao i prvi, i naravno besplatni, DLC sadržaj koji stiže već u decembru.

Cena kristala, odnosno premijum valute, koju su potrebni za kupovinu loot kutija, je otkrivena od strane igrača koji poseduju EA i Origin Access, zato što već imaju mogućnosti da se oprobaju u igri u trajanju od 10 časova.

Kristali se prodaju u pet različitih paketa, prvi i najjeftiniji košta 5$ i njegovom kupovinom se dobija 500 kristala, za 1000 kristala potrebno je izdvojiti 10$, za 20 dolara dobijate 2100 kristala, 39$ donosi 4400, a za one sa baš baš dubokim novčanikom tu je paket od 120,000 kristala za 100 dolara.

Uz pomoć kristala se kupuju tri vrste loot kutije, Hero, Stafighter i Trooper, koje, kako Eurogamer navodi, koštaju po 110, 120 i 200 kristala. Svaka kutija igračima daje neku od mnogobrojnih karata, opremu za izradu i nadograđivanje karata i kredite

U videu ispod možete pogledati otvaranje 85 kutija od stranje jutjubera, XfactorGaming, u kome vidimo da i dalje postoje pay to win elementi, o kojima smo pisali u beta utiscima, i za koje je EA uvela neke izmene.

Prvi besplatni DLC sadržaj dolazi celog decembra kao Star Wars: Battlefront 2 The Last Jedi sezona i donosi nove heroje, mape, vozila i dosta toga.

Igrači će imati prilike da 5. decembra odaberu stranu, First Order ili Pobunjenike, što će doneti specijalne izazove za kompletiranje.

13. decembra u igru dolaze heroj Fin se pridružuje borbi Pobunjenika, i Kapetan Phasma sa druge strane. Istog dana stiže i nova mapa za borbe na tlu, Crait, a za svemirske borbe stiže D’Qar i vozila koja ćemo imati prilike da vidimo u Star Wars: The Last Jedi filmu.

Takođe stižu i nova poglavlja singlplejer priče u kojoj je Ajden Versio glavna zvezda. Kompletan raspored dolaska novina možete pogledati na fotografiji ispod(kliknite da biste uvećali).

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!