PLAY! ; PLAY! Zine

Hideo Kodžima, Giljermo del Toro i Norman Ridus će se pojaviti na The Game Awards

Na ovogodišnjem The Game Awards događaju, koji se održava 7. decembra, će se pojaviti legendarni producent, Hideo Kodžima, i njegove kolege iz filmske industrije, Norman Ridus i Giljermo del Toro.

Ovo definitivno znači da nas očekuju velike novosti vezane za veoma tajanstveni projekat, The Death Stranding. Naravno sem ovoga, nema drugih detalja, tako da je sve moguće, od prikaza prvog gejmpleja, otkrivanja novih detalja vezanih za priču ili čak otkrivanja datuma izlaska.

Džof Kinli, producent događaja The Game Awards, je na Twitteru podelio niz objava gde je pomenutu trojku predstavio kao prezentere, mada postoje šanse da će još jedan glumac, Mads Mikelsen, koji se takođe pojavljuje u ovoj igri, doći na ovaj događaj, pošto je Džof podelio njegovu fotografiju na Twitteru. Takođe, pored njih će se pojaviti i Endi Serkis, Aiša Tajler i drugi.

Death Stranding je prva igra na kojoj Kodžima radi u svom studiju i otkriven 2016. godine na E3 sajmu sa veoma čudnim i jezivim trejlerom u kojem se pojavio Norman Ridus, nešto kasnije došao je i drugi trejler u kojem se pojavljuju Mads Mikelsen i Giljermo del Toro, koji je doneo još više pitanja i intrige.

Za vaše omiljene igre možete još uvek glasati kako bi im povećali šansu za osvajanje nagrada, a strim možete pratiti ispod.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!