PC

Riot izgleda radi na novoj igri – Teemo’s Adventure

Sudeći po listi igara odobrenih za kinesko tržište kreatori League of Legends, studio Riot Games, će izdati novu igru, nazvanu Teemo’s Adventure.

Informacija dolazi od poznatog Steam analitičara, Danijela Ahmada, koji je još dodao da će igra izaći za PC i da Riot na projektu sarađuje sa kompanijom Tencent, koja na kineskom tržištu ima ogroman udeo.

Teemo je malen i sladak, ali je i heroj kojeg veliki broj LoL igrača mrzi bilo da je on među protivnicima ili saborcima, zato što ima specifičnog oružje, Noxious Trap, koje igrači vide tek kada je kasno i kada im se nanese šteta, čime zna da se ukrade i koje ubistvo.

Kakva će biti i kada će izaći Teemova Avantura, kao i da li će ostali heroji dobiti svoje igre su pitanja na koja očekujemo odgovor u narednom periodu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top