PLAY! ; PLAY! Zine

Amnesia Collection besplatna na Humble Bundle!

Malo je reći da je Amnesia: The Dark Descent kultni klasik horor žanra. U pitanju je igra koja je, kada je izašla, u potpunosti redefinisala pristup žanru i stvorila tonu klonova koji su pokušali da, sa manje ili više uspeha. replikuju ono što su momci iz studija Frictional Games uspeli da urade.

E pa ljubitelji horora, radujte se! Ukoliko kojim slučajem još uvek u svojoj Steam kolekciji nemate ovaj kultni klasik, narednih 48 sati Amnesia Collection je potpuno besplatna na Humble Bundle portalu. Pored Amnesia: The Dark Descent, ovaj paket sadrži i nastavak Amnezije, Amnesia: A Machine for Pigsna kome je radio Chinese Room, a koji nam je doneo nešto drugačiju atmosferu, ali svakako podjednako kvalitetnu igru.

Regularna cena kolekcije je 32 evra na Steamu, a Amnesia Collection je besplatna sve do subote u 19h na Humble Bundle, tako da požurite da preuzmete svoj Steam kod! Sve što je potrebno je da kao i uvek samo da imate nalog na Humble Bundle i zatim da odete na ovaj link i stavite u korpu besplatnu kopiju igre, nakon čega će vam na registrovani mejl stići uputsvo da ste uspešno preuzeli igru, te vam ostaje samo da aktivirate kod na vašem Steam nalogu.

Ujedno, ovo možda znači i da će nam Frictional Games uskoro najaviti novu igru. Pored Amnezije, odlični Penumbra serijal nam je takođe došao iz ovog studija, kao i SOMA, psihološki triler koji preispituje šta to čoveka čini čovekom i kada mi prestajemo da budemo mi.

A mi ćemo taman da iskoristimo priliku da još jednom se podsetimo kako je to vrištati kao mala devojčica od straha, ne stidimo se da priznamo.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!