PC

Borba protiv divova u Extinctionu počinje 10. aprila

Igra u kojoj je glavni cilj sukobljavati se sa džinovima a nije Attack on Titan, već nosi naziv Extinction, će izaći 10. aprila, objavio je developer Iron Galaxy.

Igrači će preuzeti ulogu Avila, hrabrog borca, koji ima misiju da zaštiti čovečanstvo od divova visine 50 metara kako bi sprečio istrebljenje svoje vrste. Developeri obećavaju obimnu kampanju sa dobrom pričom i dinamičnim sporednim misijama.

Sa strane gejmpleja, u Extinctionu postoji veliko okruženje sa kojim karakter vrši interakciju i sve objekte može upotrebljavati kako bi stekao prednost u odnosu na protivnike. Glavni lik pored kretanja po zemlji može trčati po zidovima i uz pomoć biča se može vinuti u vazduh kako bi eliminisao džinovska čudovišta.

Extinction će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One a prodavaće se po ceni od 60€.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top