PlayStation 4

Play!Zine vas nagrađuje – Dissidia Final Fantasy NT kolekcionarsko izdanje!

Ponovo smo tu da častimo našu vernu publiku koja nas prati svih ovih godina!

Nakon novogodišnje nagradne igre sada stiže nešto posebno specijalno, što će najviše oduševiti brojne Final Fantasy fanove u našoj zemlji. Play!Zine će nekog od vas nagraditi neverovatno vrednom nagradom – kolekcionarskim izdanjem najnovije igre u serijalu, Dissidia Final Fantasy NT koja je danas izašla za PlayStation 4.

Ovaj neverovatan set, čija je cena 200e, je nešto što svaki Final Fantasy fan želi da ima u svojoj kolekcji, a sada će možda biti deo baš vaše vitrine!

Šta se sve nalazi u njemu, možete videti na slici pri dnu vesti.

Verovatno se sad pitate šta je potrebno da biste učestovali u ovoj nagradnoj igri? Prosto, dovoljno je samo da popunite anketu koja se nalazi na OVOM LINKU, i to je to!

Prijave za nagradnu igru će trajati do utorka 6. februara u 15h, a zatim ćemo u sredu 7. februara izbaciti prošireno izdanje 112. broja časopisa Play!Zine (koji izlazi 1. februara ) i u njemu će se naći dodatna strana sa objavom u dobitniku. Srećno svima!

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top