PC

The Evil Within 2 sada i iz prvog lica!

Jesenas smo pisali o tome kako je otkriven mod iz prvog lica u The Evil Within 2, koji je bio neka vrsta tajne i morao se otključati, i nikom nije bilo baš najjasnije o čemu se radi i da li je služio samo za neko interno testiranje ili je namerno ostavljen kao tajna.

Bilo kako bilo, mogućnost igranja ovog odličnog horora iz prvog lica je sada postala i  zvanična, odnosno nije više nikakva tajna koju morate otključati, što je i otkriveno u novom trejleru koji je Bethesda objavila na svom kanalu.

Sada će te sve ove horore i užase moći da proživite još ličnije i prisnije, direktno iz očiju glavnog protagoniste, nama dovoljan razlog da odigramo igru ponovo, taman da još malo bolje razumemo priču.

Naše utiske o igri možete pročitati u recenziji kolege Milana na linkua trejler koji predstavlja mod prvog lica možete videti ispod (pažnja, ima malih spojlera!)

 

 

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top