PC

Titanfall 2 je samo 5$ na Amazonu!

Odlična pucačina koju nam je doneo Respawn Entertainment, ali koja je nažalost ostala u senci i nije dostigla veliku popularnost kod igrača, se može kupiti za svega 5 dolara putem Amazona.

Ponuda važi samo za PC verziju igre i dostupna jedino putem Amazona na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država, što znači da kupovina tehnički nije moguća iz Evrope, ali se to ograničenje može zaobići uz jako malo truda i igra za jako male novce dolazi u vašu kolekciju.

Titanfall 2 nosi gomilu unapređenja u odnosu na prvenac, tako da on ne poseduje sezonsku propusnicu i plaćene DLC dodatke, već je sve besplatno za igrače, a tu je i singlplejer kampanja koja je doduše kratka, ali je ima. Glavni element igre je upravo multiplejer koji je odlično odrađen i kako je kolega naveo u recenziji “predstavlja jedan od najboljih FPS multiplejera koji su se pojavili u poslednje vreme”.

Naravno, ako ne želite da se bakćete sa Amazonom, Titanfall 2 je dostupan i putem Origin Accessa za 4 evra mesečno.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top