Mobile

Fortnite dolaskom na mobilne uređaje za par dana zaradio milion i po dolara

Odluka da Epic Games donese Fortnite: Battle Royale na mobilne uređaje se ispostavila kao pun pogodak pošto je igra veoma brzo postala top aplikacija na Apple prodavnici,što je dovelo i do određenih problema sa stabilnošću servera.

Sada najnoviji izveštaji (posredstvom sajta SensorTower) otkrivaju da je ova igra battle royale žanra za samo par dana od pojavljivanja zaradila čak milion i po dolara. Fortnite je naravno besplatan za preuzimanje, tako da sav zarađeni novac dolazi od opcionalnih mikrotransakcija, kojima se kupuju kozmetički dodaci.

Ovo naravno nije rekordna suma, ali je veoma impresivna imajući u vidu da je Fortnite: BR dostupan samo za iOS i to ne zvanično već samo kroz Invite program, a tek treba da se pojavi za Android uređaje što će kompaniji doneti još veći profit.

Da li ste imali prilike da zaigrate Fortnite na mobilnom, kako vam se čini?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top