PLAY! ; PLAY! Zine

Hellblade: Senua’s Sacrifice potvrđen za Xbox One i Xbox One X

Glasine koje smo videli početkom marta su se ispostavile tačnim, zato što je potvrđeno da nam Hellblade: Senua’s Sacrifice uskoro stiže na Xbox One i Xbox One X konzole.

Ovo je potvrdio studio koji stoji iza igre, Ninja Theory, na svom Twitter nalogu, gde je potvrđeno da će Hellblade biti poboljšan za Xbox One X i u potpunosti će koristiti njegovu moć.

Xbox korisnici neće morati dugo da čekaju, pošto ova avantura dolazi već 11. aprila. Svako ko prednaruči igru ili je kupi tokom prve nedelje dobija 10% popusta.

Hellblade: Senua’s Sacrifice prati priču mlade nordijske ratnice, Senue, koja se zaputila u Hel, kraljevstvo mrtvih, kako bi spasila svog muža. On pati od psihoze sa glasovima koji je prate kroz čitavu igru što je jedan najvažnijih elemenata igre, iz razloga što su za prikaz psihoza bili angažovani neurolozi.

Iako iza igre stoji nezavisna produkcija i čisto singlplejer iskustvo, ona je na PC i PS4 platformama ostvarila veliki uspeh i zaradu za veoma kratko vreme, a zanimljivo je još i to da je na igri radio i domaći studio – 3Lateral iz Novog Sada.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!