PLAY! ; PLAY! Zine

Novi Assassin’s Creed nas vodu u antičku Grčku?

Ubisoft je rešio da nastavi započetu praksu i da ponovo pauzira godinu sa dolaskom novog Assassin’s Creeda, i dok još uvek nemamo detalja šta će nam nova igra doneti, najnovije curenje informacija ukazuje na to da će ona biti smeštena u antičkoj Grčkoj.

Informacije dobijamo od strane portala Comicbook, koji je od izvora bliskih Ubisoftu, koji već imaju kredibilitet, saznao da je Grčka prvo trebalo da bude deo Originsa, ali se od toga odustalo. Takođe je otkriveno da se na igri aktivno radi od  početka prošle godine, a očekuje se da će izaći na jesen 2019. godine za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Izvor nije otkrio više detalja, poput perioda u kojem će se radnja igre, odigravati, pošto znamo da antička Grčka poseduje više epoha.

Drugi izvor, koji se pojavio tokom prošle godine, nam je prikazao interesantnu konceptnu umetnost za Assassin’s Creed smešten u drevnom Japanu, ali sada Grčka zvuči kao mnogo logičnija lokacija zbog male udaljenosti od Egipta, ali i zbog glasine da nas očekuje “antička trilogija”, odnosno Egipat, Grčka i Rim.

Dok čekamo više informacija o novoj AC igri, možete pročitati još jednom Play!Zine review sjajnog Assassin’s Creed Origins.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!