PC

Novi Assassin’s Creed nas vodu u antičku Grčku?

Ubisoft je rešio da nastavi započetu praksu i da ponovo pauzira godinu sa dolaskom novog Assassin’s Creeda, i dok još uvek nemamo detalja šta će nam nova igra doneti, najnovije curenje informacija ukazuje na to da će ona biti smeštena u antičkoj Grčkoj.

Informacije dobijamo od strane portala Comicbook, koji je od izvora bliskih Ubisoftu, koji već imaju kredibilitet, saznao da je Grčka prvo trebalo da bude deo Originsa, ali se od toga odustalo. Takođe je otkriveno da se na igri aktivno radi od  početka prošle godine, a očekuje se da će izaći na jesen 2019. godine za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Izvor nije otkrio više detalja, poput perioda u kojem će se radnja igre, odigravati, pošto znamo da antička Grčka poseduje više epoha.

Drugi izvor, koji se pojavio tokom prošle godine, nam je prikazao interesantnu konceptnu umetnost za Assassin’s Creed smešten u drevnom Japanu, ali sada Grčka zvuči kao mnogo logičnija lokacija zbog male udaljenosti od Egipta, ali i zbog glasine da nas očekuje “antička trilogija”, odnosno Egipat, Grčka i Rim.

Dok čekamo više informacija o novoj AC igri, možete pročitati još jednom Play!Zine review sjajnog Assassin’s Creed Origins.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top