PC

Za ljubitelje velikih robota – BATTLETECH dobio datum izlaska!

Stariji gejmeri među našom publikom verovatno se sećaju čuvenog Mech Warrior serijala iz 90-ih i početka ovog veka, zasnovanog na naučno-fantastičnom svetu BattleTech, iza kojeg stoji na stotine društvenih i video-igara, stripova i drugih medija.

Ovaj izuzetno popularan svet će posle skoro dve decenije ponovo biti oživljen u video-igrama, i to od strane originalnog dizajnera Mech Warriora, Džordana Vajsmana i njegovog studija Harebrained Schemes, koji nam je ove decenije doneo sjajni Shadowrun Returns serijal.

Osnovna priča igre je da je godina 3025. i čovečanstvo, ili bolje da kažemo čitav univerzum, je zapleteno u beskonačni rat “dinastija”, odnosno plemenitih kuća koje imaju posed nad savršenim oružjima budućnosti – ogromnim, do zuba naoružanim robotima kojima upravljaju neverovatni piloti. U svoj toj zbrci se nalazite vi, neutralni plaćenik koji pokušava da pliva na površini i pregovara najbolju poziciju za sebe i svoje ljude.

Gejmplej igre nam nudi održavanje naše baze operacija, održavanje i proširenje flote Mechova, njihovo nadograđivanje i poboljšavanje, i naravno – epske potezno-taktičke borbe ovih metalnih futurističkih grdosija. Nakon Kickstarter kampanje i nekoliko godina razvoja, novi Battletech je konačno tu! Poznat nam je datum izlaska, i njega smo saznali u najnovijem trejleru priče, koji možete videti ispod.

Igra nam dolazi za manje od mesec danas – 24. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top