PC

Eador. Masters of the Broken World besplatan povodom petgodišnjice igre!

Fantastična strategija Eador – Masters of the Broken World ovog 19. aprila slavi pet godina od svog izlaska.

Povodom ove specijalne godišnjice, igra je postala potpuno besplatna na par dana, tako da trk na Steam da preuzmete vašu kopiju, jer akcija traje do nedelje, nakon čega se vraća na redovnu cenu.

Igru je jako teško opisati, ali u suštini predstavlja miks poteznih grand strategija i RPG igara, i možda ima određenih problema tu i tamo, ali mislimo da predstavlja pravi biser sa neverovatnom postavkom sveta i izuzetno zanimljivom pričom.

Eador je univerzum u kome “plutaju” gomile komada planete, koji predstavljaju svoje specifične svetove, sa jedinstvenom geografijom, stanovnicima i drugim osobinama. Njima vladaju Masteri, koji žele moć i tih ostalih “shardova” za sebe, i to je izvor svih sukoba u ovom svetu. Preuzmite ulogu jednog od ovih Mastera i pokušajte da sačuvate svoje carstvo, dok se borite za premoć u čitavom Eadoru. Da li ćete biti mirotvorac ili ultimativni uništitelj, izbor je na vama.

Igra je zaista veoma insteresatna, i preporučujemo je svim ljubiteljima grand strategija koji žele nešto originalno.

Igra je besplatna za preuzimannje do ove nedelje (22. april), potrebno je samo da se ulogujete na vaš Steam nalog, zatim odete na stranu igre, kliknete Install Game i jednom kada je preuzmete, igra će zauvek ostati u vašoj Steam biblioteci. Uživajte.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top