PlayStation 4

God of War, ali su kuce glavne zvezde igre

God of War na radost svih fanova izašao u petak, 20. aprila, tako da se tokom vikenda vodila bitka protiv nemani iz nordijske mitologije.

Ali to nije ono o čemu vam danas pišemo, već o veoma simpatičnom videu, nazvanom Dog of War, koji nam prikazuje šta se desi kada se tim zadužen za marketing čuje da je nova igra na kojoj se radi o psima, a ne o bogu rata.

Vratimo se sada na pravi God of War, koji za vikend ostvario ogromni profit i za svega par dana je preuzeo titulu igre u serijalu sa najboljim startom u Velikoj Britaniji.

Našu recenziju ove fantastične Playstation 4 ekskluzive možete pročitati prateći ovaj link, a ispod pogledajte smešni video.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: