Nintendo Switch

Nintendo Labo stigao na tržište, šeme igračaka dostupne za štampu

Nakon nekoliko meseci od predstavljanja novog inetraktivnog iskustva, sačinjenog samo od kartona, Nintendo Labo je postao dostupan za kupovinu.

Uz pomoć Nintendo Labo alata možete napraviti raznovrsne igračke, koje se mogu povezati sa Switch konzolom i služe kao potpuno novi način igranja.

Za kupovinu je dostupan veliki Variety Kit po ceni od 70 dolara i sa njim se može napraviti automobil na daljinsko upravljanje, mali klavir, motocikla, kućica i štap za pecanje, dok se odvojeno može kupiti “karton” za izradu robotskog odela namenjenog za decu tako da se njime mogu razarati zgrade i letelice.

Sumnjamo da će kod nas ovo biti dostupno za kupovinu, ali je Nintedno, na svu sreću, objavio gomilu besplatnih šematskih planova koje možete slobodno odštampati i napraviti igračku.

Ako vam ova naprava od kartona zvuči čudno, bez brige, zato što je tu Bil Naj the Science Guy da pojasni stvari.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: