PLAY! ; PLAY! Zine

Spider-Man stiže u septembru, objavljena i specijalna izdanja

Kao što je nedavno objavljeno, danas je otkriveno da nam najnovija Spider-Man igra stiže već 7. septembra, što znači da nas na E3 sajmu i u narednom periodu očekuje dosta novih detalja.

Zajedno sa datumom izlaska otkriveno je i koje će sve edicije igrači moći da kupe. Tu je Digital Deluxe sa cenom od 80 američkih dolara i kolekcionarsko izdanje, koje će koštati 150$.

U Digital Deluxe izdanju zajedno sa igrom dolazi i sadržaj koji će izaći naknadno u vidu ekpanzije – Spider-Man: The City That Never Sleeps – ali će taj dodatni sadržaj biti nakndano razjašnjen. Kupci ovog izdanja dalje dobijaju u specijalna odela za heroja, specijalni gedžet i temu za PSN nalog.

Kolekcionarsko izdanje donosi sav sadržaj iz gore pomenutog paketa, mali artbook sa konceptima iz igre, stiker, i odličnu statuu Spajedrmena, koja će u potpunosti biti predstavljena na leto.

Naravno tu je i bonus za svakog ko od danas pa do izlaska igre izvrši njen pre-order u vidu odela.

Otkriveno je još i da će igra biti zaključana na 30 sličica u sekundi na Playstation 4 i Pro uređajima, a Insomniac Games je otkrio još i da ćemo pored “Spajdija” moći da zaigramo i kao Meri Džejn.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!