PC

Agony ipak bez patcha koji će ukloniti cenzuru

Agony je nedavno postao dostupan globalno ali je došlo do blage izmene u odnosu na prethodnu najavu developera vezanu za cenzuru u igri.

Naime, studio MadMind je morao da cenzuriše Agony zbog svoje NSFW prirode kako bi mogao da izađe na konzolama i na PC-u, ali je za PC planiran patch koji bi nakon izlaska uklonio svu cenzuru, što iz legalnih razloga ipak nije moguće.

“Molimo vas imajte u vidu da ostavljanje ovog sadržaja necenzurisanim rezultira u banovanju igre i podizanjem tužbe protiv nas, studija Madmind. To bi svakako dovelo do zatvaranja studija, a mi to ne želimo da se desi pa vas molimo za razumevanje”, stoji u poruci iz studija.

Sa druge strane, developeri ističu da cenzuri neće podlegnuti preterano veliki broj stvari i uskoro će izbaciti video kojim će se izvršiti poređenje između cenzurisane i necenzurisane verzije igre kako bi tačno znači o čemu se radi.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: