PLAY! ; PLAY! Zine

Bethesda nije oduševljena leakom za RAGE 2

Kanadski Walmart je nedavno malo poludeo i u javnost je izneo listu igara koje možemo očekivati da budu predstavljene, pre nego što su to smeli da urade, a među njima se našao i RAGE 2, za šta izdavač franšize, Bethesda, nije baš oduševljena.

Zbog ovog leaka je Twitter nalog igre nakon nekoliko godina neaktivnosti okačio šaljivu sliku sa ispravkom da je ime igre pogrešno napisano malim slovima, a treba ALL CAPS, kao i da nedostaje rejting. Vidi se da je i vođa marketinga u ovoj kompaniji, Pit Hajns, besan zbog procurelih informacija, a na pitanje fana kada će doći novi Doom on je samo odrubio: “Idi u Walmart i kupi magičnu kuglu i pitaj je”.

Ova, da kažemo burna, reakcija gotovo potvrđuje da je RAGE 2 stvarno u produkciji i da nam cenjena Bethesda stvarno sprema nastavak, pored ostalih iznenađenja koje će prikazati na svojoj E3 prezentaciji u junu.

Malo podsećanja, originalni RAGE je izašao 2011. godine i na njemu je radio id Software, i pre svega je prepoznatljiva po postapokaliptičnim elementima, koji neodoljivo podsećaju na Mad Max filmove. Pucačina je iz prvog lica, a igrači imaju i mogućnost vožnje automobila kako bi savladali neprijatelje. Igra je dobila veliki broj pozitivnih reakcija od strane kritike i igrača, ali je glavna zamerka bila na iOS verziji igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!