PC

Overkill’s The Walking Dead predstavlja novog karaktera – Granta

Najnoviji projekat developera Payday igara, studija Overkill, je igra rađena po uzoru na stripove i seriju o živim mrtvacima – The Walking Dead.

Igra je predstavljena još krajem prošle godine kada smo upoznali prvog protagonistu, Aidana, koji kao glavno oružje poseduje palicu. U aprilu je predstavljen drugi karakter, Maja, dok nas sad očekuje nešto stariji protagonista koji od arsenala poseduje snajper i revolver.

Trejler prikajuze Granta kako koristi par minuta mira i tišine da se ispriča sa privezanim zombijem u autu o svojoj unuci, koju neumorno traži na teritoriji kojom vladaju mrtvi.

Više o ovom co-op naslovu možemo očekivati na E3 sajmu, do kojeg je ostalo još svega mesec dana, a nadamo se da ćemo do tada upoznati i preostalog, četvrtog, karaktera i njegovu životnu priču.

Overkill’s The Walking Dead očekujemo na jesen ove godine za PC, PS4 i XOne.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top