PC

Majkrosoft predstavio gomilu igara na E3 sajmu

Majkrosoft je na ovogodišnjem E3 sajmu imao prebogatu prezentaciju sa gomilom predstavljenih igara, poput Cyberpunk 2077, ali je tu bilo još mnogo toga o čemu vam baš sada pišemo.

Pre nego što počnete, pogledajte i ove fantastične igre koje su takođe predstavljene – Halo Infinite, The Division 2 je dobio prvi prikaz gejmpleja, stižu nam čak tri nove Gears of War igre, Forza Horizon 4 dolazi sa smenjivim godišnjim dobima, Devil May Cry 5 stiže i biće pravi nastavak četvorke, a Dying Light 2 dolazi sa Krisom Avelonom zdauženim za priču.

Ori and the Will of the Wisps

Ova igra nas je zasenila još prošle godine, ali će nažalost izaći tek u 2019. godini, na svu sreću Microsoft je sada pružio prikaz gejmpleja koji izgleda predivno i nosi prilično dinamične mehanike igranja sa kojima nam sigurno neće biti dosadno.

We Happy Few

We Happy Few, postapokaliptična avantura sa zanimljivim obrtom, dolazi na Xbox One kao punokrvni naslov 10. avgusta. Igra će imati punu podršku za igranje na konzolama.

Crackdown 3

Ova ponovo odložena ekskluziva je prikazana na E3 2018 sa novim trejlerom u kojem imamo prilike da čujemo Terry Crewsa kako opisuje događanja u stilu po kojem ga svi fanovi prepoznaju.

Battletoads

Battletoads se vraćaju na velika vrata kao 2.5 D animirana igra sa 4K teksturama i punom podrškom za co-op igranje. Problem je samo što ćemo morati da čekamo do naredne godine.

Cuphead

Kao što je ranije bilo tizovano, u narednoj godini ćemo imati prilike da zaigramo potpuno nove Cuphead avanture u vidu The Delicious Last Course. Studio MDHR se baš trudi da proširi iskustvo sa novim oružjem, a u fokusu je novi karakter, Ms. Chalice, koja će se sukobiti sa odstalim drugarima protiv novih bossova.

Sea of Thieves 

Ova igra sa gusarima kao centralnom tematikom ovog leta i na dalje dobija gomilu svežeg sadržaja. U julu u igru stiže nova pretnja u vidu pirata-skeleta, a u septembru nam Forsaken Shores DLC donosi potpuno novi svet pun opasnosti i izazova koje će na iskušenje postaviti i veterane na uzburkanom moru. Pored toga, Rare priprema i dosta manjeg sadržaja koji će animirati igrače tokom dužeg perioda.

Tales of Wesperia Definitive Edition

Ove zime nam stiže prelepi anime naslov u vidu Definitive edicije sa mnogim bonus sadržajem koji pre nije bio dostupan izvan Japana. Kroz igru pratimo avanture Jurija koji sa svojom družinom mora preći sve teškoće i spasiti sveto od uništenja.

Session

U svim delovima interneta se očekivao SKATE 4, ali je Microsoft predstavio nešto što će nam ispuniti želju za tom igrom, to je Session. Crea-Ture Studios nam donosi ovaj naslov koji inspiraciju crpi iz kultih skejterskih igara sa kraja prošlog veka. Sa naprednim kontrolama i u naprednom endžinu imamo prilike da iskažemo svoju kreativnost.

Shadow of The Tomb Raider

Tokom prezentacije smo imali prilike da bacimo pogled na najnoviji trejler za Shadow of the Tomb Raider, gde možemo videti Laru u mračnom izdanju sa ciljem da spreči zlikovce i sačuva opasnu relikviju.

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Tomb Raider nije jedina igra kompanije Square Enix koja je bila na Majkrosoftovoj E3 prezentaciji, već tu i ovaj naslov koji dolazi iz brilijantnog uma kreatora Life is Strange serijala. Kroz igru pratimo avanture kreativnog desetogodišnjaka koji beži od realnosti i postaje kapetan Spirit.

Nier: Automata Become as Gods

Nakon velikog uspeha na PS4 i PC-u, popularni Nier dolazi i na Xbox konzole i to kao specijalno izdanje. Become as Gods izdanje će biti dostupno 26. juna i sa sobom po ceni od 50$ nosi samu igru sa DLC paketom i mnoštvom skinova.

Novi studiji

Osim predstavljanja mnoštva igara, Tod Hauard se pohvalio i prisvajanjem čak 4 nova studija koja imaju izuzetno bogatu istoriju u industriji video igara, i otvaranjem jednog novog. Pod Microsoft Studios okrilje su dovedeni Playgrounds Games, poznati po Forzi, Ninja Theory, doneo nam je Hellblade, a prisvojen je i Compulsion Games, kao i Undead Labs, sa kojim su sarađivali na State of Decay 2. Studio koji je otvoren nosi naziv The Initiative i svi oni će biti uključeni u razvoj što većeg i kvalitetnijeg broja ekskluziva.

Nova konzola

Osim prikaza gejmpleja Tod Hauard nam je pružio i blagi tizer u vidu informacije da se uveliko radi na novoj generaciji Xbox konzola. Ona će biti znatno moćnija od trenutne ali je još uvek rano za njeno otkrivanje i ona trenutno poseduje radni naziv Scarlet.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top