PlayStation 4

Playstation nudi selekciju odličnih naslova po dosta nižoj ceni

U cilju da neke od fantastičnih igara koje su se pojavile za Playstation 4 uređaje približe što većem auditorijimu, iz Sonija su predstavili Playstation Hits program, koji predstavlja selekciju popularnih igara sa dosta skromnom cenom nego ranije.

Tako se sada igre kao što su DOOM, Bloodborne, The Last of Us, Uncharted 4, Killzone: Shadowfall mogu kupiti po ceni od 20 dolara za svaku.

Igre iz ove ponude će biti jasno obeležene crvenom trakom koja će biti indikator da se radi oredukovanoj ceni.

Ova promocija je trenutno dostupna na teritoriji Kanade i SAD, kako u prodavnicama tako i onlajn, a trenutnu ponudu možete videti na fotografijama ispod, dok iz Sonija dodaju da će se ona stalno povećavati.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top