PLAY! ; PLAY! Zine

Playstation Plus – besplatne igre za jul

Soni nastavlja sa besplatnim pogodnostima u vidu besplatnih naslova za sve pretplantnike Playstation Plus servisa. Igre su, kao i do sada, podeljene po kategorijama za konzolu trenutne i prošle generacije.

Playstation 4:

PS 4 igrače pretplaćene na ovaj servis očekuje tabačina sa RPG elementima, Absolver, i ona pruža igračima šansu da razviju sopstveni borbeni stil dok igraju protiv računara ili prijatelja u multiplejeru. Još jedna igra koje je besplatna tokom jula je Heavy Rain, narativom vođena igra za pričom koja se grana sa svakom odlukom igrača i jedan je od hitova developera koji su nedavno doneli Detroit: Become Human.

Za korisnike Playstation 4 konzola pored ovih postoji još jedna pogodnost – Call of Duty: Black Ops 3 je takođe besplatan za preuzimanje do 11. jula.

Playstation 3 i PS Vita:

Korisnici starije PS konzole očekuje fantastična i šarenolika avatura Rayman 3 u HD izdanju, i Extreme Exorcism, paranormalni platformer u kojem će vas svaki potez progoniti. PS Vita korisnici dobijaju takođe dve igre – Space Overlords i Zero Escape: Zero Time Dilemma.

Ove igre će postati dostupne za preuzimanje od 3. jula, tako da još uvek imate vremena da preuzmete prošlomesečne naslove.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!