PLAY! ; PLAY! Zine

Super Smash Bros dobio datum izlaska uz gomilu novih detalja

Kompanija Nintendo je tokom svojeg E3 predstavljanja otkrila gomilu novih detalja o dugo iščekivanom Super Smash Bros. Ultimate, što je sada zvanični naziv igre.

Super Smash Bros. Ultimate će biti prebogat sadržajem, pogotovu kada su u pitanju borci koji će biti dostupni u igri, zato što će se svaki karakter kojeg smo videli u prethodnim igrama iz serijala pojaviti i ovde, a imaćemo prilike da vidimo i neke nove. U igru nam se pored ostalih lako prepoznatljivih karaktera vraćaju Snejk iz MGS, Wolf, Kirby, Ryu, a od novih ćemo videti Ridlija, zlikovca iz Metroid igara, kao i karaktere iz Splatoona.

Kad smo se već dotakli starijih Super Smash igara, ova igra će doneti i dosta stejdževa iz prethodnih naslova ali u osveženom izdanju. A kako bi igrači svoju nostalgiju ispunili do maksimuma, developeri su omogućili igranje sa klasičnim GameCube kontrolerom.

Super Smash Bros. Ultimate donosi modove igranja za 4 i 8 igrača gde svako može uskočiti sa svojim omiljenim herojem. Između ostalog, developeri su igru blago olakšali novim mehanikama zbog novijih generacija igrača.

I na kraju, Super Smash Bros. Ultimate dolazi na tržište 7. decembra za Nintendo Switch.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!