PLAY! ; PLAY! Zine

Endless Space 2 i Endless Legend besplatni za igranje tokom vikenda

Novi vikend je pred nama i tokom ovih letnjih meseci je pomalo teže naći igara kako bi se upotpunilo vreme, ali zato imamo besplatne vikende koji znatno olakšavaju dilemu.

Tako ovog vikenda možete „za dž“ igrati ne jednu, već dve igre i to su Endless Space 2, odlična 4x strategija, i Endless Legend, takođe strategija samo što je više vezana za tle nego za „beskrajni svemir“.

Promocija ne uključuje samo prosto igranje, već u zavisnosti od ukupnog broja odigranih časova od strane svih igrača zavisi da li će developeri iz studija Amplitude svima dati besplatan sadržaj ili ne. Tako, ako se tokom vikenda, koji traje do 5. avgusta u 19h, odigra ukupno 1 milion sati dobija se Cravers Prime skin koji je bio dostupan samo u Early Accessu, a za veće cifre su obezbeđene i vrednije nagrade.

Više o besplatnom vikendu na ovom sajtu.

Ova dva fantastična naslova nisu sasvim slučajno besplatni za igranje, već su od sada dostupne i nove eskpanzije sadržaja, po jedna za svaku igru. Supremacy u Endless Space donosi novu veliku fakciju i novu vrstu brodova, zvane Behemoths, dok Endless Legends dobija Inferno eskpanziju sa novim biomima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!