PlayStation 4

Najnoviji Spider-Man trejler prikazuje otvoreni svet u najboljem svetlu

Do izlaska dugoočekivane Spider-Man igre za Playstation 4 uređaje je ostalo jako malo vremena, ali to ne znači da developeri prestaju sa davanjem novih videa koji nas bolje upoznaju sa Njujorkom.

U prethodnim trejlerima je bilo prilike videti neke od zlikovaca koji će Spajdiju zadavati muke, a sada je na red došao trejler koji otvoreni svet prikazuje na najbolji mogući način.

Otvoreni Njujork je savršeno igralište za ovog superheroja, gde igrači mogu pustiti mašti na volju u putovanju sa jedne tačke na drugu, bilo da je to pomoću mreže ili trčanjem po zidovima nebodera, i pritom uživati u predivnom pogledu koji igra pruža

U trejleru imamo prilike da vidimo i delić skrivenog sadržaja koji će igrači moći da pronalaze tokom igranja, kao i mesta napravljena za sukobljavanje za zlikovcima.

Spider-Man izlazi 7. septembra za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top