PC

Ogroman broj fanova se okupio na ponoćnom lansiranju Battle for Azeroth u BIG Fashion centru

Noćas se u tržnom centru BIG Fashion okupio veliki broj fanova legendarnog MMO naslova World of WarCraft, da zajedno budu među prvima u svetu koji će kupiti fizičke kopije igre, u već tradicionaloj organizaciji ponoćne kupovine novih WoW ekspanzija u Beogradu.

Ovoga puta je događaj bio propraćen i bogatim zabavnih sadržajem, tu su bili brojni poznati Youtuberi, organizovana je panel diskusija na temu odnosa Alijanse i Horde i onoga što je Sylvanas uradila, a nakon toga je 16 fanova učestvovalo u nadmetanju poznavanja sveta i priče WarCrafta, kako bi se dočepali glavne nagrade – kolekcionarskog izdanja najnovije ekspanzije Battle for Azeroth.

Posebno je lep momenat bio kada je pobednik takmičenja rešio da  obraduje svoju drugaricu, kojoj je posle ponoći bio rođendan, tako što joj je na licu mesta poklonio nagradu koju je osvojio, u pravom maniru prijateljstva koje je WoW gradio svih ovih godina među ljudima.

Osim takmičenja i debati, tu je bilo i kosplejera, tetoviranja simbola alijanse i horde, hrane u duhu WarCraft sveta, i naravno ponoćne prodaje igre, gde su oni najveći fanovi imali prilike da budu među prvim kupcima koji su ujedno dobili i specijalne bonus nagrade kao znak pažnje zbog njihove vernosti igri.

Delić atmosfere možete videti na slikama ispod:

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top