PLAY! ; PLAY! Zine

Pisac slučajno pre vremena potvrdio da se radi Diablo serija

Sredinom avgusta smo pisali o glasinama koje su kružile po internetu, a koje su govorile o tome da Blizzard i Netflix udružuju snage kako bi nam doneli animirani Diablo serijal u obliku TV serije.

Te glasine se ovog vikenda čine istinitijim nego ikada, i to zahvaljujući slučanoj “pohvali” čoveka koji bi trebalo da piše priču i scenario za Diablo seriju. Naime, Endru Kozbi (Andrew Cosby), koji je izgradio karijeru na seriji Eureka, i koji je pisao scenario za novog Hellboy-a, je još tada bio čovek koji je po tim glasinama trebalo da piše scenario za Diabla.

I upravo on nam je nezvanično potvrdio da ćemo zaista gledati Dibalo crtani na Netflixu, i to Tvitom koji je ubrzo nakon toga obrisao kada je shvatio da to nije smeo da kaže. Tvit je bio vrlo konkretan i glasio je ovako:

“Pretpostavljam da mogu da potvrdim da sam zaista u završnim razgovorima oko toga da napišem scenario i vodim novi animirani Diablo šou za Netflix i Activision Blizzard. Veoma sam uzbuđen i molim se nebesima (High Heavens iz Diablo univerzuma, opaska prevodioca) da će sve ispasti kako trerba.”

Dakle, to je to, znamo da se radi Diablo serija, a zvaničnu najavu ovoga ćemo imati verovatno za oko mesec dana, odnosno na BlizzCon 2018.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!