PLAY! ; PLAY! Zine

Da li će ovako izgledati Playstation 5 kontroler?

Od početka ove godine nekako stalno čujemo neku glasinu vezanu za sledeću generaciju konzola, pa smo tako na E3 sajmu od Xbox čuli da se radi na uređaju zvanom Scarlett, a Sony je tek nedavno stidljivo potvrdio da i on sprema next-gen konzolu.

Oko Xbox-a nema mnogo informacija, ali se zato za PS5 dosta toga može čuti, a najnoviji podatak u pitanju je vezan za sam kontroler.

Naime, na Resetera forumu se pojavila diskusija gde forumaši misle da su otkrili kako će Dualshock 5 kontroler izgledati. Oni su to otkrili u VR naslovu za PSVR uređaj, Astro Bot Rescue Mission, gdee se u jednom momentu prikazuje virtuelni kontroler koji izgleda dosta futuristički i poseduje dopadljivi dizajn.

Možda je ovde u pitanju bila samo mašta developera iz igre, a možda se radi o jednoj vrsti tizera, tako da ovo uzmite sa rezervom. U svakom slučaju, Soni će novu generaciju kontrolera otkriti tek po objavi konzole, a mi se nadamo da će se ovo ostvariti, pošto je dizajn odličan, pogotovu kada se uzme u obzir osvetljenje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!