PC

Planetside Arena donosi Battle Royale mečeve za do 500 igrača

U godinama za nama smo imali prilike da uživamo u Planetside igrama koje su donele dosta zadovoljavajuće iskustvo igranja i napucavanja kroz klasične modove, a kreatori ovih naslova su sada rešili da sa novim naslovom zaprate trenutno najpopularniji trend.

Studio Daybreak je nedavno najavio Planetside Arena, multiplejer pucačinu koja donosi dva Battle Royale moda igranja, prvi je “manji” i on će na mapi smeštati 150 igrača za borbu do poslednjeg na nogama. Drugi nosi naziv Massive Clash i shodno imenu u njemu će se takmičiti dva tima od po 250 igrača.

Studiju naravno nije cilj da svi modovi budu u Battle Royale maniru, već za period nakon izlaska planiraju da implementiraju i deathmatch, CTF i druge standardne modove igranja.

Planetside: Arena će se pojaviti na Steamu krajem januara sa cenom od 20 dolara, a mi jedva čekamo da vidimo kako će Battle Royale uspeti da se pokaže u ovakvom formatu, sa klasama, vozilima i ludilom karakterističnim za ove igre.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top