PC

No Man’s Sky postaje igriv i u VR-u

No Man’s Sky je stvarno jedna predivna igra, sa brojnim proceduralno generisanim krajolicima od kojih zastaje dah.

Do sada je sve to bilo moguće iskusiti na PC-u i konzolama, a od ovog leta No Man’s Sky ćemo moći da igramo i kao VR naslov.

VR komponenta dolazi kao sastavni deo igre, a ne kao posebna verzija, tako da će svaki element koji postoji u igri i koji je dodat kroz bogate pakete sadržaj biti dostupan za igranje. Takođe je objavljeno da će VR igrači igrati uporedo sa onima koji svemir istražuju normalnim putem.

Kao i sve do sada VR apedjt će biti besplatan za sve igrače i dolazi ovog leta za PlaystationVR i SteamVR, a na leto očekujemo i najveći apdejt do sada, nazvan Beyond, koji donosi bolje multiplejer iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top