PC

Sea of Thieves slavi godišnjicu postojanja sa Mega apdejtom

Jedna od igara koja je prošle godine izašla kao Majkrosoft ekskluziva je Sea of Thieve koji je odlično prihvaćen od strane igrača zahvaljujući odličnim piratskim multiplejer avanturama koje pruža.

Sea of Thieves sada slavi godinu dana postojanja i povodom toga je developer Rare najavio dolazak Mega apdejta.

Glavna novina je Arena mod igranja za kompetitivne igrače, koji će biti u potpunosti odvojen od same igre i nosiće manju mapu na kojoj će se timovi igrača takmičiti za blago.

Sa novim apdejtom igrači dobijaju mogućnost pecanja, mada smo ovo očekivali i ranije. Tu su i misije koje poseduju određeni narativ i puno zabave.

Sea of Thieves sa anniversary apdejtom očekuje još gomila novina, kada se on pojavi 30. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top