PC

Battlefield V ima novi mod igranja napravljen po uzoru na Operation Metro iz BF3

Još novog sadržaja stiže u Battlefield V i ovoga puta je u pitanju novi mod igranja, koji će biti prisutan neko vreme, i napravljen je po uzoru na Operation Metro, brzi mod igranja koji je bio prisutan u Battlefield 3.

Mod nosi naziv Grind i predstavlja varijaciju Conquest moda na taj način što mape pretvara u jako duge i uske prolaze na kojima se takmiči do 64 igrača.

Ovaj mod je dosta brz i fokus mu je na jurišanju po mapi i savršeno služi za situaciju u kojoj želite da brzo napradujete sa klasom.

Grind mod možete igrati do 24. aprila, a velika je verovatnoća da će se ponovo pojaviti nekog kasnijeg datuma.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top