PC

Vođa studija Gearbox zadovoljan odabirom Epic Games platforme za izdavanje Borderlands 3

Dosta prašine se diglo oko objave da Borderlands 3 prelazi na Epic Games platformu i da će biti ekskluziva za tu platformu tokom 6 meseci.

Fanovi su naravno svoje nezadovoljstvo iskazali bombardovanjem starijih igara negativnim ocenama na Steamu.

I direktor studija Gearbox, Rendi Pičford, koji razvija Borderlands 3, je krajem prošle nedelje podelio svoje mišljenje povodom bombardovanja negativnim ocenama. On je izjavio kako je zapravo zadovoljan što će se Borderlands 3 pojaviti na Epic Games platformi, baš zbog te ružne prakse zasipanja igrama negativnim ocenama kada nešto nije po volji.

Ova objava je došla malo pre nego što je Steam prikazao novi efektivni filter u borbi protiv ove prakse, tako da ne znamo da li je direktor studija sada promenio mišljenje ili se i dalje drži toga da je Epic Games ekskluzivnost pametan potez.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top