PC

Igrači već bombarduju Rocket League negativnim ocenama na Steamu

Nije prošlo mnogo otkako je Epic Games oglasio da kupuje kreatore igre Rocket League, studio Psyonix, a igrači su već počeli da bombarduju igru negativnim ocenama.

Rocket League je pre objave o kupovini u proseku dobijao oko dvadesetak negativnih ocena, a 1. maja je dobio oko 500, dok je ovog 2. maja brojka već skočila na preko 1500 negativnih ocena.

Tačna sudbina ovog naslova još uvek nije odlučena, jer ni Epic Games, a ni Psyonix nisu dali konkretan odgovor na pitanje da li će Rocket League ostati dostupan za kupovinu na Steamu, ili će sa prelaskom na Epic Games prodavnicu automatski postati njega ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top