PC

Simpsonovi će biti prisutni na ovogodišnjem E3 sajmu

Sony je odustao od E3 sajma, Electronic Arts je smanjio obim svoje konferencije koju održava par dana ranije, ali i pored toga ovaj događaj je sada dobio neka neočekivana pojačanja.

Ranije je i sam Netflix potvrdio da će predstaviti nekoliko projekata u svojoj E3 2019 konfereciji, koji su bazirani na serijama dostupnim na toj platformi.

Sada smo saznali da će čak i Simpsonovi biti na E3 sajmu, ali tačan razlog nije poznat, pa nam ostaje samo da nagađamo.

Moguće je da se radi o nekom VR naslovu, pošto je to rastući trend sa mnogim sličnim serijama(Rick and Morty na primer) ili najava neke nove igre za mobilne uređaje.

Ono što je takođe moguće i što bismo jako želeli da se ostvari jeste remaster igre Hit&Run koja je stekla ogromnu popularnost i mnogima je ostala u lepom sećanju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top