PC

Još jedan trag da Red Dead Redemption 2 stiže na PC

Od kada je izašao prošle jeseni, za Red Dead Redemption 2 nam na svakih mesec dana iskoči po koji novi trag da će igra stići i na računare.

Nekada to bude lažna galama, a nekada neki konkretni trag, bilo da je to greška nekog od zaposlenih, bilo zaostali tragovi u nekim kodovima.

Ovoga puta je to opcija broj 2, odnosno tragovi u kodovima, i to u kodu Social Club platforme, koji predstavlja Rockstar onlajn funkcionalnost.

Naime, jedan korisnik tvitera je otkrio liniju teksta koja kaže “RDR2_PC_Accomplishments”. Ta linija se nalazi odmah pored “RDR2_PS4_Trophies”, što jasno aludira da je ostavljena tu za kada jednoga dođe i PC verzija igre.

Tu liniju možete videti ispod, a možete je bukvalno pronaći i sami na sajtu Social Cluba, samo pretražite Source Code.

Dakle, PC verzija stiže, pitanje je samo – kada?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top