PC

A Way Out prodat u preko 2 miliona primeraka

Prošlo je godinu i po dana od kako se pojavio A Way Out, odlični co-op naslov sa tematikom bekstva iz zatvora, koji nam je doneo Hazelight Studios, poznat po sličnim kvalitetnim co-op iskustvima.

Igra je prošla sa mešovitim utiscima kod kritike i publike, pre svega zbog ne baš najboljeg gejmpleja, ali se nama igra veoma svidela, zbog odlične priče, glume i generalno zabavnog iskustva, koje odlično prenosi priču u stvarne odnose između igrača.

Zato nam je i drago što vidimo da se igra odlično prodaje, te je do sada uspela da nađe put do preko dva miliona vlasnika, kako je studio objavio juče. Ovo je posebno upečatljiva brojka, imajući u vidu da je za igranje igre u co-op potrebna svega jedna kopija, odnosno samo jedan od igrača da poseduje igru.

Svakako sjajna motivacija da nastave da prave zanimljivee co-op igre, na čemu upravo i rade ovih dana, jer su na E3 otkrili da se uveliko krčka novi naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top