PC

Autori odličnog trilera Town of Light nam donose Martha is Dead

Ukoliko niste čuli za igru Town of Light, a ljubitelj ste psiholoških trilera obavezno vam perporučujemo da pročitate našu recenziju, a zatim da se uputite na igranje iste.

Autori tog sjajnog naslova nam sada donose još jedan psiho triler, koji nosi naziv Martha is Dead i ovoga puta nas vode u 1944. godinu. I ovoga puta smo u Italiji, u Toskani, gde je pronađeno telo mrtve žene u sred sukoba između Saveznika i Nemaca. Sestra bliznakinja te žene će morati sad da se nosi kroz užas tog gubitka i užase rata, u atmoferi koja stalno prelazi na ivici između sna i košmara jave.

Očekujemo sličnu užasnu atmosferu kao i u Town of Light, tako da jedva čekamo da zaigramo igru sledeće godine, kada bi igra trebalo da izađe, bez još uvek tačnog datuma.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top