PC

Call of Duty: Modern Warfare zaradio preko 600 miliona dolara za svega tri dana

Odluka da se Infinity Ward pozabavi osveženjem u Modern Warfare pod-serijalu se pokazala kao potpuno ispravna sa finansijskog aspekta, o čemu govori zarada u prvih nekoliko dana.

Iako igrači nisu baš oduševljeni pričom u kojoj postoje pokušaji da se izmeni istorija, i još nekim sitnicama, ali i pored toga, Call of Duty: Modern Warfare beleži fantastičnu zaradu.

Ovaj naslov je samo u prva tri dana zaradio preko 600 miliona dolara. Ova zarada se odnosi na sve platforme za koje je Modern Warfare dostupan, a Activision je istakao da kako je najveće interesovanje za igru bilo na Playstation 4 platformi, gde je zabeležen rekordan broj prednaručivanja i digitalne kupovine. Na PC platformi je takođe zabeležen znatni rast prodaje u odnosu na Black Ops 4.

Activision je takođe otkrio da je Modern Warfare igra u Call of Duty serijalu u kojoj uživa ogroman broj igrača, veći od bilo koje druge igre iz serijala, koja se pojavila u prethodnih 6 godina, ali tačne brojke nisu otkrivene.

Nadamo se da će Activision i Infinity Ward nastaviti da vode kako treba ovogodišnji Call of Duty naslov i da neće ponoviti greške napravljene sa prošlogodišnjim.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top