PC

GOG ogromnim popustima proslavlja 11 godina postojanja

Platforma za distribuciju video igara kompanije CD Projekt – Good Old Games – ovih dana beleži čitavih 11 godina postojanja.

U znak ovog fantastičnog jubileja, igrači imaju priliku da ugrabe gomilu igara sa cenama sniženim do čak 80%.

U ponudu spadaju naslovi poput The Witcher 3 sa cenom od svega 13€, Hellblade i Kingdom Come Deliverance koji koštaju po 15€, Divinity: Original Sin 2 je na 40% popusta, a uz sve ove možete pronaći i gomilu drugih jeftinih igara. Rasprodaja traje do kraja ove nedelje.

GOG za ovih 11 godina nije želeo da se nametne kao glavni konkurent Steam platformi, već je preuzela ulogu platforme na kojoj se mogu pronaći brojni pomalo zaboravljeni naslovi, čime se vrši njihovo čuvanje od zaborava, ali i razne nove igre, oslobođene DRM okova.

GOG platforma je ove godine doživela i pravo osveženje sa dolaskom GOG Galaxy 2.0, čime je igračima omogućeno da sve ostale platforme (Steam, EGS, PSN, Xbox…) i sadržaj koji poseduju na njima objedine na jednom mestu, baš kao i prijatelje.

Zahvaljujući kvalitetu igara i misiji koju ima, verujemo da će GOG još dugo biti sa nama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top