PC

Gears 5 već nadmašio Gears of War 4 po prodaji i pored toga što je dostupan na Xbox Game Pass

Kako je Xbox Game Pass program postajao sve pristupačniji publici, kako po pitanju cene, tako i po činjenici da je dostupan i na PC-u, mnogi su razmišljali da li Majkrosoft ima ikakve zarade.

Na to se nadovezuje i da je svaka first-party igra iz Xbox Game Studios od prvog dana dostupna putem ovog servisa. To ipak nije sprečilo da Gears 5 po prodaji nadmaši prethodnika u serijalu, gde se ne računa broj igrača koji je ovaj naslov probao putem Game Pass servisa.

Vođa Xbox-a, Fil Spenser, je otkrio da prodaja igre Gears 5 protiče izuzetno dobro i pored toga što je već dostupna putem Xbox Game Pass, što je i suština cilja koji su sebi postavili u kompaniji, a to je da igračima pruže izbor.

Spenser otkriva da i sam Xbox Game Pass servise beleži odlične rezultate i porast popularnosti, kao i da odlično funkcioniše kao biznis model, što je dobro čuti.

Xbox Game Pass trenutno ima promotivni period, tokom kojeg se možete pretplatiti na 3 meseca za svega 1 dolar.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top