Nintendo Switch

Pokemon kompanija u potrazi za odgovornim za curenje informacija iz Pokemon Sword and Shield

Curenje informacija je postalo prilično ustaljena praksa u gejming industriji, ali dok se neki preterano ne obaziru na to, neke kompanije to beleže kao ozbiljan prekršaj i tragaju za ljudima odgovornim za otkrivanje poverljivih detalja.

Ranije smo imali slučaj u kojem je Epic Games podneo tužbu protiv testera koja je javnosti otkrila detalje nove Fortntite  sezone i time umanjila faktor iznenađenja, a sada se i Pokemon kompanija dala u potragu za “leakerima” koji su otkrili detalje za Pokemon Sword and Shield.

Advokati ove kompanije su krenuli u poteru da uhvate sve osobe koje su pre izlaska na društvenim mrežama i forumima bez dozvole podelile fotografije pokemona koji su potpuna novina u franšizi.

Počinioci za sada nisu identifikovani, ali se advokati nadaju da će uspeti da otkriju ko je odgovoran, kako bi ih priveo sudu gde bi odgovarali za tešku i nepopravljivu povredu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top