Vesti

Sledeća faza u otključavanju WoW Classic sadržaja je na programu 12. Februara

A tamo lepota! Prvo što nas čeka je otvaranje BWL raida. Ipak, nećete moći tek tako da uđete. Prvo morate da odradite prequest koji je dostupan od danas.

Sledeće što će biti dostupno u tom, da ga nazovemo, content patchu jesu lvl 50 class questovi. Njih svakako vredi odraditi, jer završetak quest linije daje kao nagradu veoma dobre rare class specific predmete.

Za vas koji grindate reputacije, The Argent Dawn, Thorium Brotherhood, Timbermaw Hold, Silverwing Sentinels i Warsong Outriders prodavci vam nude sve one predmete vezane reputacijom, a koji su u Vanilli bili dostupni u patchevima 1.6 i 1.7.

Biće dodat i ” Eternal Quintessence ” item, koji olakšava život raid grupama koje su se nameračile na Ragnarosa.

I na kraju imamo prvi Classic Darkmoon Faire. On će nešto ranije startovati i za razliku od modernog koji je smešten u posebnoj zoni, ovde ćemo da se skupimo u Mulgore i Elwynn Forest zonama da bismo mu prisustvovali.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top