PC

Korona virus može uticati na dalji razvoj igre Rainbow Six Siege, moguća odlaganja sadržaja

Korona virus utiče i na razvoj igara, ali na svu sreću nismo dobili nijedno odlaganje vezano za projekte koji se trebaju pojaviti uskoro.

Mnogi studiji su u potpunosti prešli na rad od kuće, kako se ne bi mnogo odstupalo od planova, ali i pored svega toga možemo očekivati loše vesti, barem kada je u pitanju naredni sadržaj za Rainbow Six Siege.

Ubisoft je nedavno objavio kako i on prelazi na rad od kuće kako bi se očuvalo zdravlje zaposlenih, ali je ujedno pružio objašnjenje da bi pandemija virusa mogla negativno uticati na Rainbow Six Siege.

Pod negativnim uticajem se misli da bi neki sadržaj vrlo lako mogao biti odložen i da se neće pojaviti po planiranom rasporedu, a određeni sadržaj bi mogao biti u potpunosti izbačen. Ubisoft je izjavio kako se ovo tiče sadržaja koji je planiran za dalju budućnost, dok pripreme za naredni apdejt igre teku po planu i neće biti odlaganja.

Ubisoft za ima isplanirano dosta sadržaja za Year 5 u R6 Siege, ali sada postoje velike šanse da se to neće ostvariti onako kako je zamišljeno, dok za sada nema vesti o tome kako će ova situacija uticati na razvoj drugih igara, kao što je Rainbow Six Quarantine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top