PC

Cyberpunk 2077 – predstavljeno Reaver vozilo inspirisano Mad Max filmovima

Dok strpljivo čekamo na 11. jun i događaj u potpunosti posvećen igri Cyberpunk 2077, CD Projekt Red je rešio da malo ranije podeli detalj o jednom vozilu koje će biti dostupno za divljanje po futurističkim drumovima.

Kada kažemo divljanje, to i mislimo pošto je Reaver prava zver od automobila sa čak 1000 konjskih snaga i dizajnom inspirisanim post-apokaliptičnim filmom Mad Max: Fury Road.
Ovaj film je izašao pre tačno pet godina, i CDPR je rešio da to obeleži predstavljanjem Reavera za svoju nadolazeću igru.

Pogledajte još: Gejmplej demo za Cyberpunk 2077 je moguće odgledati u 8K rezoluciji

Ovo vozilo krase različiti delovi, kao kod svakog custom izrađenog vozilla, hromirani detalji, a vidi se i prisustvo plave i crvene/narandžaste boja sa grafitima. Grafiti na ovom vozilu u Mad Max stilu su obeležje Wraith bande, jedne od mnogih, tako da ćete znati gde da ga potražite, ali do njega neće biti lako doći.

Kratki video na Twitteru otkriva i pustinjsko okruženje koje će takođe biti pristuno u igri, što je verovatno prvi put da je CP2077 prikazan izvan urbanog okruženja Noćnog grada.

Na osnovu ovoga, lako se da zaključiti da će Cyberpunk 2077 biti prepun sitnih detalja vezanih za uticajne filmove i igre, takozvani easter eggs. Verovatno ćemo videti dosta povezanosti sa Witcher franšizom, pošto je već kao mogućnost naglašeno da će i Ciri biti u igri.

Cyberpunk 2077 izlazi 17. septembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top