PlayStation 4

Activision donosi Crash Bandicoot 4: It’s About Time za PS4 i Xbox One

Nakon što se otkačeni Crash Bandicoot vratio u srca fanova sa odličnim rimejkom originalne trilogije, sada je izgleda red na dolazak potpuno nove igre sa avanturama ovog junaka.

Nova igra će navodno biti Crash Bandicoot 4: It’s About Time, kao nastavak na radnju iz trilogije, što je otkriveno od strane nekolicine izvora. Prvobitno su razni kreatori sadržaja izjavili kako im je Activison, vlasnik Crash franšize, poslao misterioznu slagalicu koja nagoveštava novi naslov. Nedugo zatim je otkriven rejting za igru na sajtu Tajvanskog odbora za regulaciju sadržaja, koji je pružio naziv igre i prve detalje.

Radnja igre navodno pred Kreša donosi novu masku koja će oogućiti putovanje kroz dimenzije i vreme na više lokacija i uzbudljivom novom avanturom. Na sajtu se kao platforme spominju jedino Playstation 4 i Xbox One, dok se PC i Switch ne navode.

Developer igre je Toys for Bob i ona će zvanično biti predstavljena 22. juna na prezentaciji koja je deo Summer of Gaming festivala. Pošto su navedene konzole generacije na izmaku, veoma je verovatno da Crash 4 izlazi uskoro, a za PC će se najverovatnije pojaviti kroz godinu dana kao što je do sada bilo slučaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top