PC

Halo Online – najnovija F2P igra samo za rusko tržište!

Ako ste se nadali da ćete ponovo videti Halo na PC-u, imate “sreće” ako živite u Rusiji, pošto se pomenuta franšiza vraća u obliku f2p igre ekskluzivno za područje Rusije.

Sudeći po najavama igra će se zvati Halo Online i koristiće teško modifikovani endžin iz Halo 3, prilagođen za teranje igre na računarima iz nižeg cenovnog ranga. Igra je takođe previđena isključivo kao multiplejer naslov, a “radnja” će se odigravati na UNSC svemirskoj stanici Anvil koja služi kao mesto za treniranje Spartan IV vojnika i eksperimentalne tehnologije. Halo Online projekat je ruskog razvojnog tima Saber Interactive koji su do sada radili na naslovima Halo: Combat Evolved Anniversary i Halo: The Master Chief Collection.

Beta test faza počinje na ovo proleće, a datum izlaska full verzije nije još uvek poznat. Saberovci su napomenuli da ne planiraju Xbox One verziju ali ne spore da će u budućnosti igra izaći i u nekoj drugoj verziji do ruske.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top