PC

Radi se na novoj Halo igri, i to u Unreal Engine

Početkom ove godine, Microsoft je najavio neke planove restrukturiranja, koji su uticali na mnoge delove poslovanja. Na strani igara, 343 Industries je najteže pogođen sa puno otkaza, uključujući većinu tima koji je radio na Halo Infinite. Sada se šuška da je formiran novi mali tim koji će početi da gradi sledeću Halo igru koristeći Unreal Engine.

Iako sam uživao u Halo Infinite, to nije ispala velika, osvežavajuća igra za franšizu koju su mnogi očekivali. Nakon lansiranja igre, mnogi developeri su progovorili o problemima u 343 Industries, otkrivajući da SlipSpace engine još uvek ima puno problema i da se jako oslanja na nasleđeni kod iz starijih Halo igara. Sada se čini da 343 Industries prelazi u novom pravcu.

Prema Seasoned Gaming na Bitcast podcastu, 343 Industries je oformio tim koji će raditi na sledećoj Halo igri i koristiće Unreal Engine. Naravno, Halo Infinite je takođe imao neki deo prototipa urađen u Unreal Engine, pre nego što se sav razvoj prebacio na sopstveni engine studija. Međutim, nakon povratnih informacija od razvoja na Infinite, ne bismo bili iznenađeni da vidimo da se sledeća Halo igra konačno prebacuje na Unreal.

Što se tiče toga kada bismo mogli da vidimo novu Halo igru, ako je rani rad tek počeo ove godine, biće potrebno još nekoliko godina da se igra izgradi, testira i isporuči. S obzirom da već znamo da očekujemo konzole sledeće generacije u 2028. godini, sledeći Halo bi mogao biti ispraćaj za Xbox Series X, ili rana igra sledeće generacije za Microsoftovu sledeću konzolu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top