PC

Otkriven i poslednji novi lik za Street Fighter 5

Capcom postepeno otkriva koji će se sve novi i stari borci naći u sledećoj iteraciji popularne borilačke igre.

Međutim, planove kompani je ovoga puta pokvario japanski gaming časopis Famitsu u kome su procurele slike poslednjeg potpuno novog borca u igri – Laure.

Glavni producent serijala Yoshinori Ono je izjavio da je “uboden sa leđa”, pošto je Laura trebalo da bude otkrivena na predstojećem Brazil Game Show događaju, imajući u vidu da je ona brazilskog porekla.

Za zvanični trejler sa Laurom ćemo po svemu sudeći morati sačekamo. Capcom je inače ove nedelje već otkrio još jednog lika iz Street Fighter 5, starog znalca Zangiefa. Njegovo predstavljanje možete pogledati ispod.

Street Fighter izlazi u prvom kvartalu 2016 za PS4 i PC. U igri će se nalaziti 16 boraca, a uključujući Lauru, za sada je otkriveno 14. Poznato je i da preostala dva neće biti novi likovi, već neki od već viđenih likova iz bogate istorije serijala.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top