PC

Stigao YouTube RED – 10$ mesečno ukida reklame

YouTube red

Dugonajavljivani premium YouTube servis konačno je stigao i zove se YouTube Red. Biće aktivan od 28. oktobra i doneće mogućnost gledanja sadržaja bez ikakvih reklama po ceni od 10 dolara mesečno.

Pored toga, YouTube je lansirao i YouTube Music koji će pored YouTube Gaming i YouTube Kids biti specijalizovan za specifičan segment, u ovom slučaju, muziku. 10$ mesečno donosi vam pristup svim sadržajima bez ikakvih reklama na njima ili između videa, i to u svakom od YouTube servisa a Google navodi da će profit od pretplate podeliti i sa kreatorima sadržaja – naravno, u skladu sa tim koliko gledalaca ima pretplatu a sa druge strane gledaju sadržaje određenih kreatora.

Takođe, pretplata će se koristiti za finansiranje originalnih sadržaja i serija, poput Netflixa, osim što će YouTube u glavnu ulogu ubaciti svoje poznate kreatore.

Još jedan zanimljiv dodatak je mogućnost da video sadržaje pregledate offline, naravno ukoliko plaćate preplatu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top